Przem0l Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Od czasu wydania nowego patcha na początku września i wejścia w życie nowych zasad nexona postanowiliśmy z Kasjo olać nexona i jego chore pomysły. Konta poszły w niepamięć, dlatego też musiałem opróżnić klan z członków aby samemu z niego wyjść. Większość z ekipy znalazła się w zaprzyjaźnionym Eclipse (pozdro Lapiszon ^^). Temat był taki (jak pamiętacie), że nexon raczył banować każdego kto korzystał z bugów - tylko, że teraz "na serio". Dlaczego tak się przestraszyłem zostania ukaranym za bugowanie skoro byłem "clear"? Ponieważ nexon (tak, dla mnie "nexon" pisze się z małej litery [jest wiele powodów]) uznał za bugowanie strzelanie stojąc za skrzynkami. O.o - tak, wystarczy, że kucniesz za skrzynką i strzelisz to widać, jakbyś strzelał z skrzynki a przeciwnikowi jest bardzo trudno trafić z 50 metrów w wystający pixel. Ok, jest to bug, ale to nexon powinien to naprawić, a nie że my mamy być banowani. Już wcześniej o tym pisałem. Bany miały być również za inne schematy o podobnej tematyce. Do tego doszedł cukierkowy wygląd, który popsuł radochę z gry. W końcu (razem z Kasjo) stwierdziliśmy, że oddamy konta po dobroci z własnej chęci (bez bana) i pogramy w co innego. I tak zaczęliśmy grać w Battlefield 2: Bad Company 2. Cała gra kosztuje mniej niż jedna broń do gry, w której ban czaił się za każdym rogiem. Sęk w tym, że czasami Kasjo pogrywała sobie w CA (na nowym koncie)... z ekipą z poprzednich klanów, a jak sami wiecie, nie ważne w co się gra - ważne z kim. TEAM PLAY jest najważniejszy. Tak się składało, że miałem w CA "koło zapasowe", dość wypasione, więc powrót dla mnie był po prostu formalnością (a nie mozolnym zbieraniem giepeszczaków jak u Kasjo). Kasjo zagadała do starej ekipy, która jako pierwsza zrobiła desant z Corolli (Kill4Skill, lev 5, gz), więc doszedłem do niej. Szkolenie z bezpieczeństwa IT w ostatni piątek zakończyło się wizytą u Kieko. I tak zrodziła się koncepcja reaktywacji Happy Drunkers. Jako że nazwa była już zajęta to wymyślili LogiTech Army (jak dojechałem do Bydzi było już pozamiatane). Już wtedy z Eclipse zwiało sporo ludków. Gdy następnego dnia miałem odejść z K4S, ten klan też się rozpadł (wewnętrzne sprawy), więc łatwiej było się przełamać. I tak tyramy CA na spółę z BC2. Pozdro dla ekipy z Corolli. Tam się wszystko zaczęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ale o co chodzi? Mam bić brawo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 A już myślałem że Logitech jest sponsorem klanu , swoą drogą to nazwa zastrzeżona, więc ja byłbym ostrożny z jej użyciem, nawet jeśli jest pisana przez duże T, czego nie zauważyłem na początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waaldii Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 To znaczy że wracasz do gry? I nasza ekipa też? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Przem0l j Kasjo na bank, bo jego ostatnia nieobecność na forum spowodowana była właśnie graniem. Dopiero jak go zmotywowałem to się tu pojawił. Zresztą mam nadzieję, że się tu wypowie w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Przem0l, żyj! Proszę Cię. Proponowaliśmy Ci CoD 4, BF2, BC2, a nawet poczciwe RTSy. Why? Pls tell me why? Z tym logitechiem - nie byłoby szans na sponsoring z prostej przyczyny - Logitech chce mieć logo na imprezach, a raczej nie będziesz biegał w grze ze zmodyfikowanymi teksturami pod logo Logitech. (Jako ciekawostka dodam, że CoD 4 nie potrzeba szczególnej wiedzy żeby zrobić custom skiny do broni - także wpadaj do CoD 4 z projektem a zrobimy co i jak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted October 20, 2010 Author Report Share Posted October 20, 2010 @ waaldii - wbijaj do nas @ Rogal - przecież gramy w BC2 @ Ralliart - mnie nie trzeba ściągać... po prostu nie miałem wolnego kompa... oba szły na farming xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 I tak oto moi mili wróciliśmy do starej nazwy ^^. Co prawda Happy Drunkers jest zajęta więc użyliśmy Happy Druuunkers. Logo też jest podobne więc oficjalnie wróciliśmy na stare śmiecie. yeyeyey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts