Przem0l Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 To co, zakładamy gildię? Przy okazji wypadałoby żebyśmy się jakoś "widzieli" w grze: Jam jest Przemuch - Orc Berserker. Fajnie by było wspólnie męczyć jaskinie a może i jakieś questy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ja jestem całkowicie inna rasa, bo Human Nick Dziubasek bodajże, jeżeli nie to jeszcze sprawdzę i dam znać. Moja postać na pvp nadaje się jedynie poprzez mocne shout'y, jako tako build mam pve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 Ja też zbudowałem postać na levelowanie a nie bicie graczy. Ale i tak nie jest źle . Rozumiem, że możesz hasać po lasach z kasjo bo macie taką samą rasę . Ja wahałem się pomiędzy tankiem (rycek) a killerem (ork) i jakoś wypadło na to drugie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Jest super, trzeba się tylko ustawić i można grać. Nawet nie dla podziału expa tylko po to, żeby itemki się same podnosiły. Ustalmy konkretną godzinę i jazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 Właśnie wyłączyli serwer. Znając życie włączą go za 2h czyli o 18:00. Do dzieła rodacy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Niet, on jest zwykle nieaktywny 30 minut, robią po prostu restart o tej godzinie //Ok, no to jaki masz nick w Archlordzie? - Przem0l Link to comment Share on other sites More sharing options...
G0SlA Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Najpierw to podajcie nazwę serwera na którym gracie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 No nie wiem jak reszta, bo ja gram na Gaiahonie, tym pierwszym serwerze. Nick mam Rogalik18, a nazwa postaci to Dziubas. Jedyne co mnie irytuje, to fakt że nigdy, nawet jak Przem0l da znać, że jest online, nie mogę się z nim skontaktować. Imo najlepszym rozwiązaniem będzie spotkać się w jakiejś neutralnej wiosce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 Rogal!!! OMG!!! Mówiłeś, że mamy założyć konta na NOWYM serwerze (tym pierwszym). To założyliśmy na nowym i pierwszym, ale nie mówiłeś, że pierwszym w hierarchii powstania. My zrozumieliśmy, że na pierwszym od góry . Ja swojego konta nie będę ruszać bo mam 37 level (Kasjo chyba 26). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 No to u mnie Gaiahon jest na pierwszym od góry... Jak bardzo będziecie chcieli to zrobię u was, z tym że nigdy nie podajecie konkretów. Więc ja nie wiedziałem co i jak, toteż proszę nie mieć do mnie pretensji teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 No dobrze, ok . Jakoś nam się wiedzie... przy okazji: jaki masz level? Jak poniżej 30-tki to szybko u nas nadrobisz . Dziś padnie 40 poziom. Nie powiem, ta gra wciąga. Jak myślisz o zarabianiu to wypadałoby żebyś miał powyżej 60 poziomu, chodzi o porządne potworki i konkretny loot. Jeżeli ja kupiłem wczoraj za 9,78 zł 250 mln to znaczy, że nie da się zarobić na niskim levie . Żebyś dostał za "godzinę grania" 10 zł netto to musiałbyś w ciągu tej godziny wystawić ćwierć miliarda. I oczywiście musiałbyś mieć stały taki dochód, czyli po 8 godzinach mieć 2 miliardy GP... wystawione na aukcji, bo zarobione musiałbyś mieć o 25% więcej. Taki jest "podatek" za przemianę złota w Gold Coins. Czyli 2,5 MLD na 8 godzin grania... szczerze? Nie masz szans, a to przecież tylko nieco ponad półtora tysia miesięcznie (od poniedziałku do piątku, w/g całego etatu). Ale gra jest fajna. Mając kasy jak lodu kupuje się super przedmioty, do tego walka w drużynie (każdy może być gdzie indziej) i porządne expowisko i gra sprawia przyjemność, a nie katorgę jak w CA. Znajac życie już mi się pokończyły w CA wszystkie itemy i złoto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Mam 25 lvl, zbliżam się do 26, ale tam dorwałem gildię, chociaż nie przeczę, że z chęcią bym z wami pograł Jeżeli zagwarantujecie mi że mnie jakoś na start wyposażycie to zaczynam grać u was jeszcze dzisiaj Tak się składa, że CA poleciało z dysku, bo to nie miało większego sensu tak grać samemu. Podejrzewam, że dalej będę robił knighta, chociaż masakrycznie zmieniłem buidl, by w przyszłości oszczędzić na reset orbach - nomen omen w ciul kosztują. A build który miałem zakładał reset 3 skilli, bo ppunkty należało dać w trzy skille (broń dwuręczna). A tak ja mam broń tylko jednoręczną plus shield, czyli w te 2 inne skille nie dałem nic. Co za tym idzie - jeden darmowy reset na 50 lvlu mi przysługuje - Linerar Blow poleci i punkty dam gdzie indziej. No i postać zrobiona Czy jest źle? Bynajmiej nie, narazie. Czekam na waszą wypowiedź w mojej kwestii. No i w grze dużo gadam, czyli mam mnóstwo pytań, głównie o expowiska. Btw, macie jakąś rozpiskę gdzie na każdym poziomie najlepiej expić? Wiecie, coś takiego jak było w Diablo 2 - do 10 lvlu Tristram, do 20 Tomby, do 40 Baal Runy normal, a potem do 70 baal runki na koszmarze. Kolejne lvle to baal runy na piekle. Ofc było inne wyjście, czyli Diablo Runy na hell'u, na 5 lvlu zaczynająć. Podczas jednej "sesji" nabijało się 10 - 15 lvl'ów. Ta gra niestety to blokuje... Więc jak pojawi się jakaś rozpiska co do expowisk to dzisiaj zaczynam u was Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Jak czytam te wasze wypowiedzi to bym sobie nawet z wami pograł, ale wkurzyła mnie ta gra bo nie mogę się zalogować, ciagle serwer niedostępny i odinstalowałem grę. Oczywiście wcześniej spróbowałem reinstalacji ale nie pomogła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Założyłeś konto na Codemasters Online Gaming? Zarejestrowałeś grę? Jeżeli nie to zrób to od nowa, na inny email i powinno działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 o chyba będe musiał, bo miałem już konto na tym samym serwerze co ty grałeś, nawet się spotkaliśmy, dodałem Cię do znajomych, ale mnie usunołeś, a nie mogłem do ciebie napisać, bo miałes wyłączone szeptanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Nie obraź się, ale myślałem że jakieś dziecko się do mnie doczepiło Dlatego Cię olałem. No to pozostaje nam tylko dowiedzieć się na jakim serwerze grają Kasjo i Przem0l, to zaczniemy grać z nimi tam. Niby mam u siebie już 26 lvl, ale zawsze dla znajomych z klanu mogę to zrobić i założyć nową postać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Szkoda że nie ma przeniszenia postaci między serwerami, chociaż raz czy dwa razy dla jednego konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Przeżyjemy i bez tego Miło się dzisiaj grało Micz, naprawdę. Powiem szczerze, że nie widzę sensu zaburzać rytmu grania, skoro i tak może być fajnie. Mam 26 lvl z zacięciem na 27, świetne skille, rozpisane na podstawie build'a, który sam modyfikowałem i jest git. Co z tego, że męczę się na 1 AoE, skoro zaoszczędziłem kilka punktów? Wg builda którego realizuje mój knight do 50 lvla jedzie na 2h weapon...A ja jadę na 1h blunt +5 i shield który jest lekko mówic crapowy. No ale żyję jakoś. Na 50 robię reset skilli i zaczynam maksować inne staty Aha...no i handel - dziś ponad 2 miliony złota zarobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Większość z tego co mi napisałeś nic mi nie mówi . Tylko ja uprzedzam, że ja szybko takiemi grami się nudzę, zazwyczaj koło 30 lvl . Jeszcze nie powstał MMO, który spełniał by moje oczekiwania WH Online jest blisko, ale i tak ma pewne wady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Jeżeli zagwarantujecie mi że mnie jakoś na start wyposażycie to zaczynam grać u was jeszcze dzisiaj Powiedz jaką wybierzesz rasę a dostaniesz "wyprawkę", o jakiej mogą pomarzyć "nowi" . Tylko musimy się zgadać na GG.Micz - tak samo, GG mam zawsze wyłączone, ale jak coś to podeślę Wam itemki. Info dla hardcorowców - gram w Archlorda z wyłączonym dźwiękiem (bo to co tam jest to dźwiękiem nazwać nie można) a z głośników leci soundtrack z Quake 3 Arena (zaraz po nim Behemoth) . Klimat może nieco inny ale JEST . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ja i tak w najbliższym czasie nie będę dużo grał, bo mam trochę pracy, a w środę wyjeżdżam na open'era . Więc napewno nie w najbliższym czasie, a gram łucznikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 To super, że łucznikiem . Będziemy się buffać nawzajem . Masz dobre skille, które użyte w dobrych rękach dają dużo expa . Przy okazji: ten łucznik to jest jakiej rasy, bo może być 3 łuczników . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Na tamtym serwerze mam Człowieka. Ale mogę zmienić na inną rasę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Człek też może być, to Ty będziesz nim grał więc to Tobie musi odpowiadać rasa. Grunt żeby dobrze się grało a nie "na siłę". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Heh no to Przem0l wchodzę o 19 i gramy. Liczę, że mnie powitasz odpowiednio I będę grał człekiem prawdopodobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts