Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki wielkie za ten dział :) Tak nawiasem jako że jesteśmy w jednym klanie wypadałoby się przedstawić.

To ja może zaczne :P

Jestem Michał licze 21 wiosen i mieszkam w woj. Mazowieckim. Interesuję się muzyką elektroniczą (konkretnie trance <3 aczkolwiek słucham wszystkiego co wpadnie w ucho :) ), troszku sportem i oczywiście mmo games ;D Ingame name FemmeFatality  :)

Pozdrawiam

Posted

Ja Damian. Mam 17 lat, pochodzę ze sporej wsi pod Lublinem. Jako, że mam neostradę to jestem dzieckiem neo. Ale nie gram w Tibię. Też lubię słuchać dobrej muzy. Oglądać dobre filmy itd;p

• 1 month later...
Posted

Ja jestem Ania, a skoro kobieta to nie powiem ile wiosenek licze, no napisze ze mam wiecej niż ci co pisali przedemna:) Neta mam szybkiego komp nie najgorszy życie toczy się:)

Posted

SKoro juz pare osób o sobie napisalo to i czas na mnie . Wiec jestem Mateusz licze sobie 23 lata obecnie mieszkam w Kielcach i tak juz zostanie :) A czym sie obecnie zajmuje to pracą i jak najwiecej staram sie ostatnio Combat Arms :) bo jak klanowicze wiedzą mialem duzą przerwe ostanio ... Dobra narazie chyba tyle wystarczy o sobie :)

Posted

jestem z Kielc (pauza) i tak już zostanie...

heh, jak zobaczyłem ten fragment to wiedziałem co co chodzi :) anty liroj :).

A ja jestem Przemek i mam 30 lat :). Bydgoszcz Fordon się kłania.

Posted

Jesli ci chodzilo ze ja jestem anty liroy, to zle mnie zrozumiales:P Bo ja wlasnie lubie kielce dlatego osiedlam sie tu na stale :) Bo wczesniej mieszklem w zabrzu :) Ale ze ty p[rzemo masz 30 lat to nie wiedzialem ;p Czyli nie jestes jeszcze taki stary :):)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...