Ralliart Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Zapraszam do dyskusji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feme Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Dzięki wielkie za ten dział Tak nawiasem jako że jesteśmy w jednym klanie wypadałoby się przedstawić. To ja może zaczne Jestem Michał licze 21 wiosen i mieszkam w woj. Mazowieckim. Interesuję się muzyką elektroniczą (konkretnie trance <3 aczkolwiek słucham wszystkiego co wpadnie w ucho ), troszku sportem i oczywiście mmo games Ingame name FemmeFatality Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
waaldii Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ja Damian. Mam 17 lat, pochodzę ze sporej wsi pod Lublinem. Jako, że mam neostradę to jestem dzieckiem neo. Ale nie gram w Tibię. Też lubię słuchać dobrej muzy. Oglądać dobre filmy itd;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasjo Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Ja jestem Ania, a skoro kobieta to nie powiem ile wiosenek licze, no napisze ze mam wiecej niż ci co pisali przedemna:) Neta mam szybkiego komp nie najgorszy życie toczy się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 A Przem0l archeologiem nie jest, więc skoro się nadal Tobą interesuje tzn. że jeszcze zjadliwa z Ciebie laseczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedyOne Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 SKoro juz pare osób o sobie napisalo to i czas na mnie . Wiec jestem Mateusz licze sobie 23 lata obecnie mieszkam w Kielcach i tak juz zostanie A czym sie obecnie zajmuje to pracą i jak najwiecej staram sie ostatnio Combat Arms bo jak klanowicze wiedzą mialem duzą przerwe ostanio ... Dobra narazie chyba tyle wystarczy o sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 jestem z Kielc (pauza) i tak już zostanie... heh, jak zobaczyłem ten fragment to wiedziałem co co chodzi anty liroj . A ja jestem Przemek i mam 30 lat . Bydgoszcz Fordon się kłania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedyOne Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Jesli ci chodzilo ze ja jestem anty liroy, to zle mnie zrozumiales:P Bo ja wlasnie lubie kielce dlatego osiedlam sie tu na stale Bo wczesniej mieszklem w zabrzu Ale ze ty p[rzemo masz 30 lat to nie wiedzialem ;p Czyli nie jestes jeszcze taki stary ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts