G0SlA Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Może dzisiaj uda mi się wreszcie wysłać tego posta Podaję składniki i przepis, jak szybko można przygotować delicje domowym sposobem. Potrzebne są - biszkopty (kupne, albo domowej roboty, jak kto woli, ja poszłam na łatwiznę i Moje Kochanie kupiło biszkopciki w cukierni), - galaretka, lub dżem (ja nabyłam ananasowy dżemik) - polewa czekoladowa (mleczno - biała w moim przypadku) Rozkładamy sobie ciacha na papierze, nakładamy na nie dżem/galaretkę, w międzyczasie rozpuszczamy polewę w cieplutkiej kąpieli. Jak czekolada jest już lejąca, obcinamy czubek opakowania i polewamy nią ciacha. Ot cała filozja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Jak delicja to raczej nie wygląda - bardziej jak biszkopt z nadzieniem i kapniętą czekoladą A całkowity koszt wykonania takiego przysmaku ile wynosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasjo Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Na pewno są smacznego skoro "lepsza" połowa je zjada Link to comment Share on other sites More sharing options...
G0SlA Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 A Delicje to co to są? biszkopty z galaretką i kapką czekolady A wyglądają jak wyglądają, bo domowe ;] Całkowity koszt? Hmm Cena biszkoptów + dżem + polewa czekoladowa ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts