luxor Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Może pochwalicie się prędkością? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karols Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Multimedia do 30 mb/s. Wydaje się niewiele. Jednak jest to internet kablowy , tak wiec jest to rzeczywista prędkość. A z rana jest jeszcze szybciej niż podana. Mi wystarczy, szczególnie,że niczego nie ściągam. nie polecam natomiast radiowego internetu.Znajoma miała i bardzo jej internet przerywał. Mobilny również tak jak nazwa głosi sprawdza sie najlepiej w telefonach, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorgonn Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 canal+ 54 mb/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamie Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 Sam zastanawiam się czy brać do domu z sieci komórkowej czy z lokalnego dostawcy. Jakie macie doświadczenia w tym roku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroman Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 Ogólnie jeśli chodzi o Internet to warto się zastanowić nad koncepcją 5G, np. plus wprowadza już poza miastami i to o prędkościach 200Mbps. Koszt to 75 zeta ale jest limit transferu 500GB który powinien wystarczyć na jakieś 16h oglądania YouTube w jakości HD/dzień. Brat z kolei mieszka na wsi, ma radiowy od lokalnego dostawcy i też jest zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucharskip Posted August 29, 2023 Report Share Posted August 29, 2023 Mam UPC 30 mb/s ___________________________________ https://kulig.pl/obuwie-damskie/sneakersy/czarne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted October 9, 2023 Report Share Posted October 9, 2023 Lokalny światłowód. Działa średnio, tanio nie jest, ale nie bardzo mam wybór. Mobilny działał delikatnie mówiąc średnio. Np. ten URL wczytywał mi się 10 sekund - https://amv.com.pl/blog/idealny-prezent-dla-milosniczki-gotowania-co-wybrac/ Serio ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagutka5 Posted May 10 Report Share Posted May 10 Lokalny światłowód podobnie jak Nikos, ale u nas działa bez zarzutu. Wcześniej mieliśmy internet (nie światłowód) od znanej firmy komórkowej, ale to była masakra. Za prędkość do 600 MB obecnie płacimy 80 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts