Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Nie żebym się chwalił... ale dziś w nocy (ok 1:20) wbiłem majorka ^^ :)

Co prawda to już jest "mój drugi raz" ale tym razem mam zamiar dłużej się nim nacieszyć. Obecnie mam s.elitke + viperka z kosiarką na jeszcze 2 tygodnie i ponad 400x +40% exp, do levelu zostało mi ok 133k expa, więc wystarczy jak będę wbijał po 10k dziennie...

Biorąc pod uwagę, że jutro mamy weekend... i za 5 dni znowu jest weekend (Przem0l odkrywca) to Elitka na PERM powinna być MAX do następnego poniedziałku. Oh oh...

;D;D;D;D

Napisano

Nie..

Błagam Cię :) Czy możesz zrobić dla mnie short review tego co było jakiś czas temu, a co jest w Combat Arms teraz? Jak mnie przekonasz, że jest dobrze to wracam :)

Napisano

Człowieku [teeej], gdzieś ty się chował? W szafie[?], mu-cha-cha.

:P

Przecież jak wbiję mej-mej-mejdżżżorrrra "dwa" to zarówno hakerski margines społeczny jak i "profesjonalni stawiacze" min, turretów, caltropsów i pozostałych wymienionych w załącznikach A - Z rozweselaczy przestaną mieć wpływ na moje samopoczucie. Bo część z nich w ogóle nie wejdzie do mojego pokoju, a reszta zostanie wywalona NA ZBITY RYJ :P :P.

Więc będzie można skupić się na grze. Czyli w zasadzie będzie tak jak jest teraz na FT (super elitka rządzi), ale tym razem przeniosę się na bravo. I będę wreszcie mógł grać "normalnie" w "normalne" gry i "dla przyjemności". Bo tak na dobrą sprawę to dla rang powyżej MAJ2 nie ma już nic fajnego do odblokowania.

Napisano

Czy to wymaga komentarza? Sam nie wiem.... niach niach :) .

Ostatnie 3 weekendy nolajfienia to był koszmar: budzik na 7 rano, naparzanka na platynie/ch.1 do 24.. czasem później.. sobota i niedziela. No ale opłaciło się... przy okazji: wczoraj byłem 8 w rankigu "most exp in day" w Europie xD. Choć wcześniej biłem więcej expa, to jednak wczoraj konkurencja nie była taka mocna, buahaha.

Dołączona grafika

Napisano

Ty nie masz nic innego do roboty? :P

A na serio - mógłbym zagrać w Combat Arms ale teraz to tylko z NXami. Koniecznie kupiłbym jakąś broń na perma, żeby się nie szmacić z M16 albo z jakimś GP low cost stuffem :P

Co nie zmienia faktu, że nie wiem czego to robisz Przemek - jest tyle pięknych i pasjonujących produkcji. Swoją drogą czekam na recenzję co się zmieniło ;)

Napisano

A no, musiałem się pochwalić ;).

Co do recki, to może zrobię zestawionko broni... opiszę swoje zabawki i część znajomych. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Napisano

Wodzu zaprosiłbyś mnie do znajomych na fb bo widziałem, że masz ;) A do Combata nie wrócę za prędko, bo mam nową miłość -> League of Legends ;)

Ale zestawienie broni chętnie poczytam. Swoją drogą - dalej tak mieszają w statystykach przy okazji kolejnych aktualizacji? Jak często robią konserwację serwerów? Jak prezentuje się cykl dodawania nowości? Jaki jest rodzaj tych nowości? I najważniejsze - czy można ze spokojem wydać kasę na NX i jakiegoś perma czy trzeba bać się o to, że jakiś zakompleksiony niemiecki dzieciak mnie podkabluje, że wbiłem 4 banie pod rząd?

Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...