Ralliart Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Zaprasza do zabawy - głosowanie kończy się w sobotę wieczorem. Ciekawe na kogo postawicie. Ankieta specjalnie dopiero teraz, bo już wiemy jaki jest skład finału PS. wyniki głosowania dopiero po zakończeniu ankiety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Zdecydowanie Holandia - rozbiją Hiszpanie tak jak chcą, bo mają potencjał. Najbardziej szkoda mi tych, co postawili wszystko na Niemców w eliminacjach a tu dupa zbita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Moim zdaniem Holandia nie wygra, Hiszpanie grają dużo lepiej, zwłaszcza wczoraj pokazali na co ich stać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergo Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Wczoraj stawiałem na Niemców, myślałem, że przejadą sie po Hiszpani co najmniej jak po Argentynie... Patrząc na Holandie i Hiszpanię w przekroju turnieju, powinna wygrać Holandia, ale cos mi sie wydaje, że mogę się znowu pomylić ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts