Meep6 Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Witam serdecznie Mam do Was pytanie. Czy oglądacie gdzieś w Sieci mecze na żywo? Ja czasami oglądam tutaj meczyki live na żywo. Trzeba przyznać, że mają dość fajne transmisje, ale zawsze lepiej mieć jakąś alternatywę na wypadek awarii czy czegoś takiego
Ralliart Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Canal Plus online - mam za darmo bo opłacam abonament.
Pawel Pik Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Niektóre z transmisji TVP są także dostępne na sport.tvp.pl. Jeżeli dane wydarzenie sportowe jest przekazywane przez ten serwis przekazywane, wybieram go w pierwszej kolejności. Gwarantuje płynną transmisję i wysoką rozdzielczość.
zbychu.boniek Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Można jeszcze dodać weeb.tv i zbiór transmisji z meczyki.pl
Piotr Trefl Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Na meczyki czasami też zajrzę, ale najczęściej przeglądam najpierw soccer-live, mają dość bogatą ofertę zebranej transmisji.
Recommended Posts