Jump to content

Recommended Posts

Posted

1000 GB SATA 5400 obr.

To jest jakiś żart. Jak ktoś pakuje najgorszy dysk jaki jest w ofercie do sprzętu klasy performance to znaczy, że producent ma dla nas więcej niespodzianek. Ciekawe jak z temperaturą sprzętu, jak z równomiernym podświetleniem matrycy i kolorami, jak z obsługą wielu monitorów (nie mam na myśli tylko +1) i czy lapek będzie głośny pod obciążeniem.

Posted

50C... u nas wyłączają się macierze przy tej temperaturze... słabo. No cóż, ciężko jest odprowadzić bezpiecznie temperaturę z gamingowego lapka... to fakt, ale producenci mogliby się bardziej postarać.

• 2 weeks later...
Posted

trey - "Gwarancja - 1 rok w serwisie zewnętrznym".

Mi się wydaje, czy to jest jakiś żart? :)

Żeby ten lapek jakoś śmigał to wymaga dysku ssd, choćby ~250gb... i robi nam się 4k złociszy. Szkoda by mi było wydać tyle kasy skoro producent obliczył czas życia tego produktu na 12 miesięcy. W lapku jest się co psuć... 2 lata + możliwość przedłużenia gwarancji to jedyny warunek, na który mogę przystać.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dokładnie jak napisał majordom. Laptopy do gier nie służą ( chyba, że do starszych ze słbszymi parametrami). A co do marki Lenowo to bardzo polecam, że względu na to że części do nicha można łatwiej znaleźć niż do innych lapek