Przem0l Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Potrzebuję przyciąć pamięć dla pewnej apki [ie9]. Wkurza mnie, że zjada ~1,5GB i zaczyna ostro mulić dzięki kochanemu flashowi. Mówiąc "przyciąć" mam na myśli ograniczenie pamięci tak aby system nie próbował magicznie dostarczyć wymaganej pamięci poprzez paged lub nonpaged memory tylko wywalił błąd i najwyżej zamknął pamięciowego łakomczuszka . Skoro nie da się ograniczyć flasha to ograniczę przeglądarkę. Tylko jeszcze nie wiem jak. Macie jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Ie10? Podejrzewam, że to jakiś task do pracy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 Właśnie nie ie10 a ie9. Jest zdecydowanie szybsze a ja po prostu chcę pograć bez stresu we flashowe mmo . Akurat ie9 bije ie10, ff22, chrome, opere i safari. Byłem tak zdesperowany, że testowałem to nawet na starym netscape, poważnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts