Przem0l Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 http://pclab.pl/news53705.html To chyba wystarczy za wstęp . Osobiście nie przepadam za konsolami (mam wręcz setkę powodów), aczkolwiek gdybym miał wybierać... to brałbym PS. Playstation ma być w/g oficjalnej informacji sporo mocniejszy, ma nie mieć musu bycia połączonym do netu, ma to nie być jakieś głupie domowe centrum czegoś tam ale konsola do rypania w gierki. I to mi się podoba. A dziś dodatkowo czytam takie coś. Ja rozumiem, że marketingowcy mają kłamać w żywe oczy bo i tak nie biorą za to odpowiedzialności. Ale jak już się kłamie to najlepiej tak żeby to nie wyszło . Jak widać M$ musi się jeszcze wiele nauczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Ja wolałbym jakiś porządny kontroler do grania na tablecie z Androidem. Też da się podłączyć do telewizora i wydajność sprzętowa całkiem niezła. Poprawić grywalność i mamy zestaw sam raz.Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts