MisterAdam Napisano 28 Luty 2011 Zgłoś Napisano 28 Luty 2011 Siemka!! Kupuję nową czarną obudowę i mam nagrywarkę DVD z białym panelem przednim. Biała nagrywarka do czarnej obudowy - to wygląda okropnie a więc co zrobić aby panel zmienił kolor na czarny? Przemalować ją czy co?
Rogal Napisano 28 Luty 2011 Zgłoś Napisano 28 Luty 2011 O ile się dobrze orientuję to do większości nagrywarek/napędów są dostępne różnokolorowe panele przednie. A czarny na dwieście procent jest
waaldii Napisano 28 Luty 2011 Zgłoś Napisano 28 Luty 2011 Podpalić mueheheheheh:> Nie, żartuję. Tak naprawdę, to co mówi Rogal.
Ralliart Napisano 28 Luty 2011 Zgłoś Napisano 28 Luty 2011 Tylko nie wiem jak będzie z tacką, bo o ile się orientuję to jest mocowana na stale.
MisterAdam Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Marzec 2011 Właśnie tacka chyba tak, ale cały panel pewnie nie. Jak na allegro znajdę to będzie fajnie a jak nie to kupie czarny spray i ją całą wymaluje.
Rogal Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2011 Lakier do paznokci matowy i po sprawie Delikatnie i zdecydowanie maluj a będzie dobrze
Micz Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2011 Ze sprayem uważaj, bo jeśli drobinki farby dostaną się do napędu możesz sobie uszkodzić napęd. Dobrze zabezpiecz wnętrze napędu.
MisterAdam Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Marzec 2011 Aha czyli tak: lakier, cienka warstwa sprayu, lakier, cienka warstwa sprayu, lakier, cienka warstwa sprayu. Trzy razy wystarczy. Chyba tak muszę zrobić bo biały DVD-ROM wygląda okropnie przy czarnej obudowie a nagrywarka jest dosyć stara i paneli na allegro do niej nie widać...Dzięki za pomoc
Ralliart Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2011 Ja bym nie szalał z malowaniem kilka razy. Lakier do paznokci daje grubą warstwę i mogą powstać brzydkie zgrubienia. Także uważaj z nim.
Recommended Posts