Robert3421 Posted January 28, 2022 Report Share Posted January 28, 2022 Chciałym mieć dostęp do internetu bez telefonu. Czy modem GSM (w formie pendrive'a, do którego wkłada się kartę SIM) będziedziałał na każdym komputerze, czy też wymagany jest jakiś dodatkowy moduł wewnątrz komputera? Czy ktoś korzysta z takich modemów? Dobrze działają? Lepiej/gorzej od telefonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Nie jest nic wymagane, sam dongle wystarczy. Takie modemy nie będą lepsze od topowych smartfonów z włączoną funkcją routera. Tylko w wypadku kiepskiego zasięgu i możliwości podłączenia zewnętrznej anteny będą lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorgonn Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 mam takiego t-mobile juz kilka lat jak mam potrzebę dokupuje starter i do lapka mam neta za 5 zeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts