Grzegorz Napisano 31 Maj 2015 Zgłoś Napisano 31 Maj 2015 Witam ! Jak zmienić ustawienie w Windows Update co do kompilacji Preview jeśli chodzi o instalację- „Slow” lub „Fast”, a mianowicie na laptopie mam „Fast” i ściągnęło mi najnowszy „Build 10130” Windows 10. Na komputerze stacjonarnym chociaż opcję aktualizacji zmieniam na „Fast” to i tak po próbie aktualizacji samoczynnie przełącza się na „Slow” i pozostaje „Build 10122” Proszę o pomoc, jak zmienić sposób instalowania aktualizacji ? Cytuj
Ralliart Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2015 Przełącz na fast -> restart -> sprawdź status. Cytuj
Grzegorz Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2015 Niestety bez zmian nadal "Slow" , próbowałem 3 razy i nic. Cytuj
Ralliart Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2015 No to szczerze nie wiem co Ci doradzić, bo u mnie zmiana idzie bez problemu w obydwie strony, a nie mogę znaleźć informacji czy da się to zrobić z poziomu rejestru systemowego. Cytuj
Grzegorz Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2015 OK ! Jeszcze pokombinuje, jak mi się uda to napiszę co i jak. Cytuj
Recommended Posts