Matti Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Mam dell d620, kedyś ustawiłem hasło admina tylko że nie musiałem podawac go przy logowaniu- zapomniłem je Jak usunąc je? próbowałem zaznaczyć aby przy logowaniu trzeba by było podać hasło ale bezskutecznie, hiren boot cd nagrałem sobie, patrzyłem tam ale nic nie zrobiłem konkretnego co polecacie? najbardziej uciązliwe to jest gdy zamknę laptopa i później trzeba podawac te hasło Link to comment Share on other sites More sharing options...
QumcH Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Do usunięcia hasła użyj narzędzia NT Password Recovery (http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/). Jedyne czego potrzebujesz to pusta płyta/pendrive i troszkę znajomości angielskiego. Tutaj masz wszystko pokazane - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matti Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 tak robiłem jak w instukcji ale ciągle nic próbowałem zmienić hasło na inne, też nic może dlatego że mam dawa systemy?ale przecież partycję wskazywałem albo że nie ma u mnie ekranu logowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.pro Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 A skąd mamy pewność, że nie ukradłeś komputera i nie chcesz się na niego włamać? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts