ksiegowa123 Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 witam posiadam program fakturant, program ten był chroniony enigmą2003, po zainstalowaniu drukarki adobe(ktora zmienia plik z pdf'a na doc,i inne) zainstalował się rownież programs który miał w nazwie "tools...." od tego czasu nie mogę otworzyć programu fakturant-wyswietla bład ,nie pamietam numeru ale chodzi tu o program bde (baza danych) oraz pliki z pdfa podczas drukowania wychodza dziwnie-tylko same znaczki kropki kreski i kwadraciki. na dodatek po zainstalowaniu nortona ktory mial pobrac uszkodzone pliki wyskoczyło mi powiadomienie o kodzie szyfrującym do enigmy.....tylko ze ja go nie pamietam. czy moze ktos wie co trzeba zrobić. system to windows xp, komputer stacjonarny. czy jest jakis sposób przywrócenia poprzedniego stanu programu i naprawy komputera bez utraty danych z programu do faktur?? czekam na jakiekolwiek rozwiazanie z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Przywracanie systemu do daty sprzed instalacji drukarki pdf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts