Rogal Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Dla odmiany od Battlefielda 3 chciałbym nadrobić zaległości growe i postawić na GTA 4. Niestety znając zasobożerność produkcji obawiam się czy mój potworek mimo wszystko podoła. Konfiguracja jaką posiadam to AMD Athlon x3, 4 GB RAM, Radeon HD 6870. Warto zatem inwestować pieniądze w tą grę? Mam zamiar grać w rozdzielczości natywnej ekranu, tj. 1920x1080 Za wszelkie sugestii i uwagi będę wdzięczny "za wczasu", chociaż podobne lęki miałem w przypadku BF3 i komputer ogarnął spokojnie
Ralliart Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Pewnie, że pociągnie i nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Battlefield jest o wiele bardziej wymagającą grą.
Rogal Posted January 6, 2012 Author Report Posted January 6, 2012 TO tak z czapy - jest to gdzieś w cyfrowej dystrybucji dostępne w dobrej cenie? Jeżeli tak to podajcie jakiś link
Micz Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 trochę się spóźniłeś, w cyfrowej dystrybucji najlepiej kupuje się w święta. Na Steam było w promocji -75%. A pójść na pewno pójdzie jak na moim 460 działa
Rogal Posted January 6, 2012 Author Report Posted January 6, 2012 No to teraz szok: http://www.chip.pl/news/rozrywka/gry-akcji/2011/07/mod-icenhancer-1.2-zmienia-gta-iv-nie-do-poznania Poważnie, ten mod zmienia tą grę nie do poznania. Wrócę jeszcze do innej kwestii: save. Czy ktoś ma możliwość udostępnić taki, gdzie gra jest praktycznie zakończona? Chodzi mi o dostęp do każdego elementu tego rozbudowanego świata.
MisterAdam Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Co do wymagań sprzętowych, to jasne że pójdzie, mi na moim sprzęcie chodzi na detalach medium-high przy około 25 fpsach.
Rogal Posted January 8, 2012 Author Report Posted January 8, 2012 25 fps kiedy sobie chodzisz po plaży czy kiedy ostro szalejesz z karabinem strzelając do czego popadnie?
MisterAdam Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Przy chodzeniu około 28 jak wszystko (Skype itp.) powyłączam, a tak to w strzelaninie około 22-25. Mogłoby być lepiej, ale na GTA IV to źle nie jest.
Recommended Posts