Poltax Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Siemanko ludziska Trochu czasu mnie nie było, ale postaram się to nadrobić (nie bijcie ). W każdym bądź razie ubzdurałem sobie "małą" modyfikację starej budy od kompa. Historia jej nabycia jest prosta jak konstrukcja cepa, że tak to określę, a mianowicie: wpadam do kumpla, którego razu i w oczy rzucają mi się dwie stare obudowy (dokładniej to nawet całe kompy i to działające, lecz o ich mocy wypowiadać się nie będę ), a że kumpel dobry to mówi bierz którą chcesz i zabieraj. Ot cała historia. Dobra do rzeczy: będą zdjęcia i mały opis. Chce to zrobić na zasadzie takie bloga czy też workloga, aby to po prostu miało ręce i nogi. Na początek foty: Tutaj obudowa, jeszcze w całej okazałości z "ładnym" panelem przednim Ogólnie to chcę ją zrobić ja kolor czarny. Tutaj się spytam co wy zrobilibyście z tym. Mam już parę pomysłów - czekam tylko na przypływ gotówki i zabieram się do pracy. Każda podpowiedź mile widziana. Tutaj już dodatek, który zakupiłem za 2 browary (w sumie 38 sztuk tego jest) - na pewno go odpowiednio zmodyfikuję Tutaj mamy małą przymiarkę z wentylami... ...i wyrysowane Czekam na lepszą pogodę - wtedy będzie można malować. Na razie będą 4 wentylatory 120mm i 2 po 60mm od AAB (później wstawię Enermax'y). Do tego grille, filtry, malowanie na czarno i taki mały ekstra dodatek - jestem ciekaw czy ktoś zgadnie Pozdrawiam i życzę miłego oglądania moich postępów z prac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Taki mały ekstra dodatek powiadasz? To pewnie kiełbasę tam wsadzisz na tego grilla ] Pomysł jest - czekam na efekt końcowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poltax Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 No i wiesz jeszcze zrobię miejsce, żebym miał gdzie ogóraski zakisić Nie tak poważnie - zamówiłem już ciekawą rzecz i czekam aż dojdzie. Wtedy zacznie się zabawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterAdam Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Bardzo lubię tego typu sprawy i dodatki - czekam na efekt końcowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts