pitrekb Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Witam wszystkich, też mam zamiar kupić coś innego, może właśnie trampki i mam pytanie, dlaczego piszecie że gruba podeszwa, to nie za wygodne chodzenie. Co polecicie?
karols Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Bo to i prawda z tą podeszwą Im grubsza podeszwa tym o wiele lepsza amortyzacja i jest wygodniej. Z materiałowych polecam firmę Converse. Jeśli jednak chciałbyś kupić sobie coś porządniejszego i lepiej wykonanego to zerknij sobie na buty Adidas Gazelle: W 7 store aktualnie jest bardzo duzo promocji ( niektóre modele przecenili o 70%).
grazynaaa Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoś Napisano 2 Styczeń 2018 Uwielbiam trampki mam kilkanaście par i każda na normalnej podeszwie jakoś nie czuje wygody z grubą
Waren Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoś Napisano 7 Styczeń 2018 Cały rok chodzę w obuwiu sportowym, albo adidasy, albo trampki, najwygodniej mi w nich. Widziałam dziś zarąbiste trampki w promocji za 39,90 firmy McKeylor. To chyba najlepszy moment na zakup jeśli chcemy je dostać w dobrej cenie. Co roku tak kupuję. Gorąco polecam Wam sklep.
Recommended Posts