Sunrise94 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Cześć wszystkim forumowiczom Jak w temacie – zastanawiam się właśnie nad wymianą telewizora i poważnie myślę nad kupnem jakiegoś z zakrzywionym ekranem. Czy Waszym zdaniem takie rozwiązanie jest dobrym wyjściem? Sporo dobrego czytałem w Sieci o tego typu telewizorach, ale obawiam się, że to może również być jakaś czysto marketingowa wydmuszka? Czy ktoś z Was miał może z nimi styczność i jest w stanie doradzić, czy warto je w tym momencie kupować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 Trochę późno, ale moim zdaniem nie ma żadnego uzasadnienia dla takiego telewizora 1. Nie oglądasz telewizji sam, a kąty widzenia są zaburzone przez krzywy ekran 2. W sporej odległości od TV traci to sens 3. Kiepsko się ogląda nie na wprost Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucharskip Posted August 29, 2023 Report Share Posted August 29, 2023 Dla mnie osobiście taki telewizor byłby niewygodny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted July 9 Report Share Posted July 9 No i kogo to obchodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts