Sokhzyf Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Ostatnio firma Doctor Web wykryła Trojan.Tofsee, który to został stworzony z myślą o rozsyłaniu spamu. Analiza jego struktury wykazała jednak, że posiada on również właściwości lecznicze i potrafi na własną rękę usuwać pliki malware. Podobno według ekspertów robi to zaskakująco skutecznie Trojan rozprzestrzenia się głównie przez Skype i portale społecznościowe. Ciekaw jestem czy w najbliższym czasie będziemy mieli wysyp programów tego typu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
januszpogorzelski0 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Chociaż ma jeden plus, a nie jak reszta wirusów które jedynie szkodzą. Ale chyba i tak nie chciałbym go mieć na moim komputerze, bo to zawsze ryzykowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferlis Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Spam jest zawsze spam, szkodzi, nie szkodzi - lepiej żeby niepowołanych plików na twoim komputerze nie było. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogielmogiel Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Ja fakim rzeczom nie ufam, dla mnie ważne jest, aby mój program antywirusowy wszelkiego tego typu niebezpieczeństwa blokował, bez względu na fakt czy mają właściwości lecznicze Link to comment Share on other sites More sharing options...
wobiektywie5 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Ja też nie ufam... Trzeba uważać na takie badziewia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawell Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Nie brzmi to zbyt wiarygodnie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisher Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Generalnie zawsze tak się dzieje, gdy niektórzy tworzą oprogramowanie rzekomo zwalczające programy AdAware a tak naprawdę sami nimi są 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellmaniak Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Osobiścię nie interesuje mnie to, że leczy - sam w sobie jest zagrożeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurodancer Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Nie ma czegoś takiego jak dobry trojan. Trojan to trojan i wsio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczmar90.90 Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Czegoś takiego to jeszcze nie spotkałem -D ale, też raczej sceptycznie bym do tego podchodził. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ooleek1 Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Nie widziałem ale może coś takiego być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts