MisterAdam Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witam. Ostatnio zaczął mi się sypać system. Na starcie działa bardzo wolno, praktycznie nic nie można uruchomić, lampka od dysku się nie świeci ani nie mruga, chwilę później już jest ok. Drugi, i najbardziej uciążliwy problem, który uniemożliwia pracę to ciągłe Blue Screeny. Gdy się pokazuje zawsze ma tą samą treść. Sprawdziłem RAM, oto screen, jak widać brak błędów: A oto Blue Screen: Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Wykluczyłem uszkodzenie sprzętu, ponieważ system w Trybie awaryjnym działa tak jak powinien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterAdam Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Problem ROZWIĄZANY! Okazało się, że po wymianie chłodzenia komputer nie chciał współpracować z moim Spartanem, po zresetowaniu Biosu przez wyjęcie bateryjki, wszystko wróciło do normy! Zrobiłem jeszcze to: http://support.micro...b%3Bpl%3B330100 To jest sposób! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts