Poltax Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Witam was !!! Jak mnie prosiliście tak więc wrzucam foty moich dwóch modyfikacji - jedna już trochę leciwa została sprzedana za fajną kasę, bo można "posiedzieć na kompie", a druga to mój obecny komp z dużą jak dla mnie wartością użytkową. No to może zestaw numer 1: Sprzęt leciwy ale to tylko dlatego, żeby to działało Procesor Intel Pentium II MMX 400MHz Płyta główna ASUS na Slot1 Pamięć RAM 320MB SDRAM 133MHz Karta graficzna zintegrowana ATI Rage 3D z 64MB (też się zdziwiłem, że tyle może) Karta dźwiękowa Creative ES1371 Dysk twardy Maxtor 20GB na jednym talerzu DVD-ROM 8x Zasilacz jakiś tam no-name 250W i uwaga uwaga OBUDOWA Z PUFY Garść zdjęć No i zestaw numer 2: Obecnie to mój komputer, z którego aktualnie korzystam i dlatego jest tam mały bajzel Procesor AMD Sempron 3000+ 1,8GHz wersja z odblokowanym mnożnikiem i coolerem Thermataltake TR2 Płyta główna ASRock K8Upgrade-VM800 Pamięć RAM 768MB DDR1 400MHz Karta graficzna Sapphire Radeon 9600PRO Karta dźwiękowa integra Realteka Dyski 2 x 80GB + 120GB (dwa Samsungi i WD) DVD-RW DL x 2 Zasilacz 420W jakiś tam Obudowa FS Scaleo No i zdjęcia: Przepraszam za jakość ale robione z telefonu . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Nie mogę... ta pufa przebija wszystko co do tej pory widziałem no i to "posiedzieć na kompie" myślałem, że padnę ze śmiechu. Ta druga modyfikacja mniejszego kalibru, moim zdaniem za bardzo daje po oczach. Niemniej masz u mnie najwyższą notę za komputer w pufie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poltax Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Spoko dziś się nudziłem i dojdzie "komputerowa wieża" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poltax Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Proszę bardzo oto komputerowa wieża, czyli komputer w obudowie po starej wieży JVC (szkoda, że zasilacz się nie zmieścił ale na to już mam koncepcje bo wieża ma jeszcze jeden segment i tam to wszystko upchne Zdjęcia Jak wam się to widzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Nieźle, nawet całkiem fajnie. Na mój gust lepsza byłaby zimna katoda - to światło jest zbyt punktowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poltax Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Pod tym względem masz całkowicie racje tyle, że ja korzystałem z tego co było. Nie wiem może coś wymyśle jeszcze zobaczymy. Myślałem, żeby kompa w walizce zrobić ale to takiego już z monitorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Koniecznie panoramą Stary - uwielbiam twój kreatywny burdel na biurku I pozwolę sobie łyknąć te pierwsze na stronę regionalną, jeżeli można. Właśnie wpadł mi do głowy kolejny artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poltax Posted December 10, 2010 Author Report Share Posted December 10, 2010 A bierz śmiało jeśli to ma się przydać dla dobra ogółu - tylko jeśli można podpisz, że to moje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts