waaldii Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Zauważyliście, że w moim bannerze nie ma wszystkich elementów naszego loga? tak samo jest na stronie głównej nexona. Wysłałem ticketa ale nie wiem czy to cos zmini. W grze wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Rzeczywiście nie widać emblemu ani na tych miniaturkach ani na stronie Nexona... na szczęście w grze to "działa". Dla tych co nie moga się napatrzeć w grze, wrzucam foty tutaj (specjalnie na tą okazję kupiłem klanowy plecak i czapkę ). Kliknij aby powiększyć zdjęcia. Jak któreś zdjęcie będzie szare... to jest wina przeglądarki, wystarczy kliknąć dane zdjęcie i się "naprawi". Prawda, że ładnie wyglądamy z tym emblemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waaldii Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Niezła sesja zdjęciowa;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Niezła sesja zdjęciowa;)Tak, już dostałem kazanie od Kasjo, że kupiłem kampę (najtańszą, ale zawsze) na tą okazję... że drogo itd... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
waaldii Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 W końcu dostałem odpowiedź od nexona. Swoją drogą to chyba dosyć szybko jak na nexon? I tak jak można się było spodziewać, napisali że coś z tym robią. Proszę, oto wiadomość Greetings Combatant, We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe. We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your game-related issue. We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. Our development team is doing their best to investigate this problem. Hopefully this issue will be resolved as soon as possible. For more information, please visit our website at: http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main. Thank you very much for understanding. Combat Arms Europe Customer Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Jeżeli wierzysz, że potraktowali Cię unikatowo to jesteś w dużym błędzie - to standardowa regułka, którą dostaje każdy. Więcej byś zdziałał pisząc na oficjalnym forum - chociaż GMs zaglądają tam kiedy są święta - czyli bardzo rzadko (albo wcale jeżeli są niewierzący). Link to comment Share on other sites More sharing options...
waaldii Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 udało Ci się mnie rozbawić;p Na forum tez napisałem, ale do dziś nikt nie odpowiedział w moim wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts