jamie Posted July 7 Report Share Posted July 7 Poradźcie - jest sobie sklep, w jego ramach firmowy blog ( jak tutaj https://tekstokracja.pl/kategoria/blog/ ) i teraz co wg was jest lepsze: 1) na stronie głównej: a) losowy wpis z bloga b) ostatni wpis z bloga c) kilka losowych wpisów z bloga d) kilka ostatnich wpisów 2) na stronach produktów - tak samo 4 opcje jak podano wyżej 3) na stronach z wipsami blogowymi - jw blog do teraz rzadko aktualizowany i mało wpisów - ale od teraz będzie częściej i więcej więc zależy mi na Waszym zdaniu jak to sprzedać Guglowi najlepiej Dodam, że kiedyś robiłem podobne coś na innej stronie: elnetserwis.pl na głównej miało na głównej stronie i stronach z usługami losowy list referencyjny, a na stronach z listami referencyjnymi było "Więcej referencji" i linki - od najnowszych - ciekaw jestem waszych opinii czy to był dobry pomysł (strona nieźle w do dziś wypada) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts