Bobik Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 Cześć. Zastanawiam się czy można połączyć hobby ze szkoleniami? Bo ja chciałabym właśnie to zrobić i nawet już wstępnie rozglądałam się za jakimś szkoleniem z dziedziny muzyki ale nie wiem czy coś takiego znajdę. Wtedy koleżanka pokazała mi take szkolenia online w Chce Zostać, dzięki którym mogę zobaczyć jakby to było tworzyć RAP i to z samym O.S.T.R. czyli człowieku który w tej dziedzinie odniósł już duży sukces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriela111 Posted July 9 Report Share Posted July 9 Oo super pomysł! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ścigacz Posted August 5 Report Share Posted August 5 Moim hobby jest amatorskie pisanie i póki co zbieram swoje powieści do biurka ale mam nadzieję że kiedyś przyjdzie czas na ich wydanie. Póki co sprawdzałem tutaj https://www.jkbprint.pl/druk-ksiazek ile szacunkowo wyjdzie wydanie niedużego nakładu. Okazuje się że nie jest tak drogo jak myślałem ale mimo to muszę się jeszcze wstrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts