karols 0 Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Od jakiegoś czasu boli mnie noga.Gdzie mogę prześwietlić ją w Krakowie? Quote Link to post Share on other sites
luxor 0 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Masz może skierowanie? Pytam sie ponieważ od jakiegoś czasu nie ma możliwosci prześwietlenia się ot tak. Trzeba dostarczyć skierowanie ( wystawione przez dowolnego lekarza, ale musi byc). Prywatnie mozesz się wybrać na przykład do Prima Med na CIeszyńskiej. Można tam przyjść w godzinach otwarcia gabinetu rentgena oraz wykonać zdjęcie na miejscu.Tylko tak jak pisałem ze skierowaniem A najlepiej to zapisz się do jakiegoś ortopedy. Quote Link to post Share on other sites
Waren 0 Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Jak rozwiązujecie problem na przykład prześwietlenia zębów, powiedzmy zrobienie zdjęcia panoramicznego? Czy Wasi stomatolodzy mają na stanie taki sprzęt? Jeśli nie, a jesteście z Gdańska lub okolic proponuję Wam klinikę Titanium Dental https://titaniumdental.pl/diagnostyka-i-rentgenodiagnostyka-opg-tk-rvgenorthodontics/ Na pewno będziecie z ich usług zadowoleni. Nie trzeba nigdzie biegać, wszystko załatwicie na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts