karols 0 Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Ile mogła by kosztować maszyna która wykonuje nadruk na podkoszulce? Czy jednak lepiej jest to zlecać zewnętrznej firmie? Quote Link to post Share on other sites
luxor 0 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Oj sporo. Nie jestem ekspertem w temacie ale kiedyś czytałem,że otwarcie własnej hurtowni odzieży czy drukarni tanie nie jest i jest to kwestia kilkuset tysięcy złotych. Niby mozna sie bawić w drukowanie sitodrukiem w domu: https://www.reflect.pl/roznica-miedzy-karuzela-sitodrukowa-automatyczna-a-reczna.html Jednak nie jest to takie proste i na pewno nie jest to tanie... Tak wiec jeśli planujesz druk pewnej partii ubrań z własnym napisem to poszukaj sobie jakiejś dobrej hurtowni ciuchów, w której Ci takie nadruki na koszulkach wykonają. Quote Link to post Share on other sites
RemiIzka 0 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Nie opłaca się inwestować w maszynę. Ja zleciłabym to profesjonalistom. Quote Link to post Share on other sites
kayar 0 Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 To fajny pomysł na bycie oryginalnym wśród znajomych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts