jacooo3666 Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Mam w laptopie zainstalowany Windows 7 i chcę zainstalować porządny (najlepiej darmowy) program antywirusowy. Miałem zainstalowanego Avasta ale się go z Windowsa (mojego laptopa) pozbyłem bo wydawało mi się może dobrze albo źle, że spowalnia mi wczytywanie stron na 3-ch przeglądarkach internetowych: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome i na takiej - Maxthon Cloud Browser. I tu do was prośba, jeśli jest taka możliwość, to czy moglibyście mi doradzić jakiś porządny program antywirusowy, najlepiej darmowy i taki którego bym nie musiał nigdy ale to nigdy odistalowywać, bo by mu się skończył mięsieczny limit na jego korzystanie. Bo po prostu nie wiem jaki najlepszy program antywirusowy (darmowy) zainstalować na moim laptopie. I drugie pytanie, tak przy okazji... Jakim programem wyczyścić Windowsa 7? Bo tak na prawdę to nie był czyszczony Windows 7, od prawie 2-ch lat od kiedy mam laptopa, tak porządnie a jedynie go czyszczę czy przeczyszczam programem CCleaner ale nie jestem pewien czy ten program to na pewno czyści Windowsa 7 ze wszelkich śmieci i czego tam jeszcze co się podczas korzystania z internetu nagromadzi. Moglibyście mi podać przynajmniej jeden taki program, jeśli się oczywiście da się taki program wskazać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaśkaZielona Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Mam w laptopie zainstalowany Windows 7 i chcę zainstalować porządny (najlepiej darmowy) program antywirusowy. Miałem zainstalowanego Avasta ale się go z Windowsa (mojego laptopa) pozbyłem bo wydawało mi się może dobrze albo źle, że spowalnia mi wczytywanie stron na 3-ch przeglądarkach internetowych: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome i na takiej - Maxthon Cloud Browser. I tu do was prośba, jeśli jest taka możliwość, to czy moglibyście mi doradzić jakiś porządny program antywirusowy, najlepiej darmowy i taki którego bym nie musiał nigdy ale to nigdy odistalowywać, bo by mu się skończył mięsieczny limit na jego korzystanie. Bo po prostu nie wiem jaki najlepszy program antywirusowy (darmowy) zainstalować na moim laptopie. I drugie pytanie, tak przy okazji... Jakim programem wyczyścić Windowsa 7? Bo tak na prawdę to nie był czyszczony Windows 7, od prawie 2-ch lat od kiedy mam laptopa, tak porządnie a jedynie go czyszczę czy przeczyszczam programem CCleaner ale nie jestem pewien czy ten program to na pewno czyści Windowsa 7 ze wszelkich śmieci i czego tam jeszcze co się podczas korzystania z internetu nagromadzi. Moglibyście mi podać przynajmniej jeden taki program, jeśli się oczywiście da się taki program wskazać? Ja mam avg a poza tym zestaw Iobit. Zainstalowałam też adwcleaner. Wcześniej miałam różne antywirusy i nie sprawdzały się. Teraz nie mam problemów z kompem kosmaczewski.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek33 Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Z własnego doświadczenia wiem że AdwCleaner pomaga z walką z samo instalującymi się programami. Jeśli chodzi o antywirusa posiadam Nortona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uran566 Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Od dawna używam Eseta i jestem zadowolony, polecam tez Avasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts