serek44 Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Cześć wszystkim forumowiczom Czy korzystaliście może kiedyś z usług firm od obsługi informatycznej przedsiębiorstw? Ja znalazłem ostatnio coś takiego http://komputerowy.co.pl/obsluga-firm i zastanawiam się, czy skorzystać. Co o tym myślicie?
majka Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 to chyba zależy co oni tam oferują i czego potzrebujesz, generalnie średnio rozgarnięty pracownik, który wie jak korzystać z Googla też może wiele problemów z IT roziązać ;]
maciekMa Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Z moich doświadczeń wynika, że warto, zwłaszcza jak ktoś nie zna się w temacie. Przeliczyłem ile wyniesie mnie etat informatyka i zdecydowałem się na korzystanie z firmy zewnętrznej, a konkretnie z MASTERCOMP z Poznania. Mogę teraz liczyć na różne kanały pomocy (zdalnie, przez telefon itp.) - w zależności od problemu, mam sprzęt najnowszej generacji. Pełna profeska Jeśli więc szukasz firmy do stałej i kompleksowej współpracy, to mogę ci polecić specjalistów z MASTERCOMP.
celeste Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Oczywiście, że warto korzystać z obsługi informatycznej. Tak jak warto korzystać z zupełnie innowacyjnego serwisu ...(brak związku z tematem)... w ktory dostępne są narzędzia do ochrony własnych treści. W tym serwisie znajduje się także bezpłatna wyszukiwarka zdjęć i treści w internecie.
freefrag Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Według mnie warto mieć świadomość, że w razie czego jest pomoc zapewniona.
MarcinSus5 Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie dla mniejszych firm
Recommended Posts