jacooo3666 Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Potrzebny mi program do połączenia kilku plików video w jeden plik video. Chcę połączyć 4 pliki video w jeden plik video. I tak: te 4 pliki mają odpowiednio: pierwszy plik video: 1,14 GB drugi plik video: 2,52 GB trzeci plik video: 2,40 GB i czwarty plik video: 1,20 GB I żeby połączył możliwie jak najszybciej, bo mam taki program na laptopie iWisoft Free Video Converter, ktory poza oczywiscie konwerterowaniem, potrafi tez laczyc kilka plikow w jeden ale robi to bardzo dlugo a ja chcialbym zeby to robil jak najszybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 W jakim formacie są te pliki? Ja używam tego programu: http://www.dobreprogramy.pl/Freemake-Video-Converter,Program,Windows,20113.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacooo3666 Posted September 2, 2014 Author Report Share Posted September 2, 2014 Są w formacie HD AVI Video (*.avi) AVI (Audio Video Interleave) with HD Standards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 W takim wypadku Freemake wystarczy w zupełności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts