dawid_buska Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Witam wszystkich forumowiczów, Mam problem gdyż chce zainstalować nowy system ogólnie zrobić całego formata (oczywiscie z orginalnej płyty), a problem jest w tym ze gdy wlaczam biosa dokladnie aptio setup utility, mam wszystko zablokowane a access level jest user a powinno byc administrator i nie wiem jak to zmienic . Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Jaka płyta główna? Masz do niej instrukcję? Hasło administratora można zresetować, instrukcje są w manualu do płyty (zwarcie odpowiednich pinów, wyjęcie baterii na określony czas, itd.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid_buska Posted August 29, 2014 Author Report Share Posted August 29, 2014 Nie jestem pewny ale myślę że to K54LY-4K nazwa płyty głównej a nazwa laptopa to asus x54h. a do laptopa dostalem tylko podrecznik uzytkownika i karte gwarancyjna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts