dziajl Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Poradźcie coś - szukam telefonu który umożliwi korzystanie z aero2. do 450 zł. Macie jakieś sprawdzone modele. Zastanawiam się nad: Lenovo A820, Gooclever Quantum lub ZTE V970. macie jakieś lepsze propozycje? Używaliście któregoś z powyższych? Jak to jest z wykonaniem w tych chińskich telefonach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Rozrzut cenowy to zaproponowałeś spory. Ja bym zaproponował Samsung S7582 Galaxy S DUOS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziajl Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Strasznie słabe parametry jak za taką cenę. Wydaje mi się że płaci się za markę samsunga a nie za sam sprzęt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Coś za coś - albo w miarę porządna firma i sprawdzone rozwiązania albo fajna cena i odrobina ruletki z user experience Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Też myślałem o dual simie dla aero, ale odpuściłem. Zamiast płacić 600 zł za telefon to wolałem zapłacić 500 zł w ramach wyższego abonamentu i dostać 2GB netu na miesiąc. Czyli wyszedłem nieco na plus a nie muszę (za przeproszeniem) "srać" się z aero. Przerabiałem to czasami ładując kartę aero do nawigacji (tablet z gps i sim), gubienie zasięgu to standard. Teraz nie mam z tym problemu. Poza tym mam nieco lepsze transfery - LTE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna80 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Polecam ten: http://odblokowania.pl/blog,htc-desire-sv-smartfon-na-2-karty-sim,6 - dobrze się sprawa i nie jes drogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Normalnie za post tego typu przyznaję nagrody w postaci wpisu do listy spamerów, ale tym razem miałem niezłą polewkę jak odwiedziłem stronę docelową. Wstawię cytat i nagroda dla tego kto zrozumie o co kaman autorowi Każdy biznesmen marzy o telefonie z miejscem na dwie karty SIM. Wtedy możemy zapomnieć o noszeniu dwóch telefonów: firmowego i prywatnego. Na rynku powinno być wiele takich urządzeń. Jak się jednak okazuje, trudno jest znaleźć opcję dual-SIM. Chyba, że mieszkamy w Chinach lub w Rosji. Tak było do niedawna. HTC odważyło się wprowadzić do oficjalnej dystrybucji w Polsce model Desire SV, który obsługuje dwie kart sim. Więc nie posiada blokady simlock. Z zewnątrz nowy HTC wygląda znajomo i Q10 i jest bardzo zbliżony do innych telefonów BlackBerry. Zmianą w stosunku do poprzedników jest brak "słuchawek", służących do odbierania i kończenia rozmów, oraz brak TrackPada. Dzięki temu zwiększono przekątną ekranu do 3,1 cala. Smartfon BlackBerry pracuje pod OS 10. Jest to systemem znacznie lepiej przystosowanym do obsługi dotykiem niż jego poprzednik, instalowany w Boldzie 9900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witonia Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Polecam smartphone Gooclever Quantum - idealnie nadaje się po Aero2 - korzystam z owej kombinacji i jestem zadowolony. Złota szufla ode mnie -ralliart Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElNinio Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Gooclever to najgorsze co może być. Bazarowa chińszczyzna i za takie pieniądze. Do tego serwis trwa min 3 tygodnie a korzysta się z niego CZĘSTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts