Grzegorz Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Zainstalowała mi się po kryjomu (przeoczyłem warunki instalacji ) jakaś aplikacja „Pokki” przy instalacji innego programu i teraz chociaż odinstalowałem ten program normalnie w „Panelu sterowania-Odinstaluj program” i ten dodatek „Pokki” usunąłem „CCleanerem” bo tylko w tym programie był widoczny przy każdorazowym włączeniu komputera pojawia mi się komunikat: Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku C:UsersGrzesiekAppDataLocalPokkiEngineLaunchDeskband.dll Nie można odnaleźć określonego modułu. Jak mogę się pozbyć tego problemu Mój system operacyjny to Windows 7 64 bit Professional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Ściągnij program autoruns, w zakładce logon będziesz miał możliwość wyłączenia ładowania tego modułuWysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 Ściągnij program autoruns, w zakładce logon będziesz miał możliwość wyłączenia ładowania tego modułu Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4Dzięki już usunąłem (poradził mi kolega) "CCleanerem" wszedłem w "Narzędzia" potem "Autostart" i znalazłem, najpierw wyłączyłem a później usunąłem wpis i po ponownym włączeniu komunikat zniknął. ALE WIELKIE DZIĘKI ZA RADĘ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 Temat do zamknięcia ale może komuś ten sposób się przyda !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts