tom342 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Witam, Poszukuję laptopa do 2000 zł. Przeznaczony będzie do grania, ogladania filmów i przegladania netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Ile cali preferujesz? Czy ma być to laptop podróżny, czy też bardziej stacjonarny? I czy chcesz na nim grać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom342 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 raczej bedzie do uzytku domowego i jak napisałem w 1 poscie bede na nim gral matryca to 15,6 cala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Do 2000 będzie ciężko - znalazłem taki sprzęt na i5 bez OS: http://www.morele.net/laptop-fujitsu-lifebook-ah531mrtc5pl-455379/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
majhong Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Jesteś pewny ze do grania bedzie Ci wygodnie z 15'? BTW za te pieniadze lepiej juz PC kupic :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleeveking_pl Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Moim zdaniem do grania lepsza byłaby 17,w wielu przypadkach pełni funkcję właśnie stacjonarnego komputera. Chcesz od razu z systemem czy bez? do kwoty 2 tyś zł cięzko będzie znaleźć coś z niezintegrowaną grafiką... Link to comment Share on other sites More sharing options...
majordom Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Nie wiem, czy akurat sprzet za taką kasę może być dobrym do gier. Wiem, że znajomy kupił Lenovo G580 i sobie bardzo chwali. Natomiast mam zielonego pojęcia w jaki rodzaj gier on gra i jakie mają one wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Do grania za 2 kafle... brutto. Jakbyś jeszcze podał tytuły, rozdzielczość, detale i akceptowalny minimalny framerate. Ale tak na poważnie to dorzuć jeszcze z tysiąc zł. Ciężko byłoby złożyć stacjonarkę w tej cenie (wraz z monitorem i osprzętem) ale o lapku to od razu zapomnij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trey Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Mam pytanie o Asusa Vivo Book. Chodzi mi o laptopa z małą rozdzielczością a ten ma akurat 11 cali, a jednocześnie żeby był wydajny. Prosze o ocenę jeśli to możliwe i ewentualne sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem0l Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Sugestie będą i to nie tak wcale `ewentualnie` . Zabaweczka jak znalazł, ale osobiście szukałbym czegoś z WWAN, jednym calem więcej (wyższa rozdzielczość), SSD i możliwością podpięcia stacji dokującej. Sorki - zboczenie zawodowe. Chociaż za 2k brutto to i tak nieźle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna80 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Witam,Poszukuję laptopa do 2000 zł.Przeznaczony będzie do grania, ogladania filmów i przegladania netu. WItaj, laptop do grania to raczej kiepski pomysł. Nie są one wydajne i nie sprawdzą się w najnoszwych, a nawet trochę starszych grach. Do 2 tysięcy to nic nie kupisz. Jeśli chcesz laptopa do grania to I7 , lecz tu cena to 2800 - 3000 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymon Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 2000 zł to trochę za mało żeby kupić sprzęt do gier. Zobacz sobie na przykład Acera V3, ma całkiem przyzwoite parametry, ale nie dam głowy czy wszystkie gry na nim pójdą. Za te pieniądze radziłbym tak jak koledzy kupić PC, do gier na pewno lepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goore Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 A orientujecie się może jak sprawa obecnie wygląda? Da się kupić coś do gier za około 2000? Zastanawiam się nad tym http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/8768012 - co o nim sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Dobra, może najpierw zaczniemy od podstaw: 1. Jakie to będą gry? 2. Czy będziesz grał na zwenętrznej myszce? 3. Czy będziesz grał na wbudowanej kalwiaturze? 4. Czy będziesz grał na monitorze podpiętym pod laptopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkiken21 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Dobrego laptopa do gier nie uświadczysz. Po prostu nie nadają się do tego. lepiej kupić sobie porządną stacjonarkę, na której gry nie będą szkodziły pracy komputera Link to comment Share on other sites More sharing options...
freefrag Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Może Lenovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajj Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Zobacz tego laptop Lenovo G510 w słabsze gry na pewno na nim zagrasz, ale ogólnie nie polecam laptopów do gier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majordom Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Pisałem koledze w innym wątku. Dobrym rozwiążaniem do 2000 zł jest Dell 3542. dobry procesor, karta graficzna i winda na pokładzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts