Ralliart Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Czy są na tym forum chętne osoby do utworzenia forumowego klanu BF3? Pytam serio, bo jeżeli tak to istnieje możliwość rozwinięcia się o serwer TS3 itd. Byleby znaleźli się chętni do grania zespołowego. Szczerze przyznam, że granie w pojedynkę nie zawsze jest dobre, a momentami wkurza mnie brak kilku graczy za plecami do pomocy. Misje kamikadze są... niefajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Na razie na forum grasz chyba tylko ty z Rogalem, więc o forumowy klan trochę ciężko. Ja nie wykluczam, że kiedyś sobie kupię BF3, ale nie w najbliższym czasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Kiedyś. Kiedyś to kupisz i zrezygnujesz z grania. A Battlefield jest w promocji za 89 zł chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Na razie mam w co grać, więc mnie bardzo nie ciągnie. pewnie w tym miesiącu rozpoczną się beta testy Wargame European Esacalation, więc tym bardziej niebędę miał czasu na granie w BF3, a jak mi się spodoba co jest bardzo prawdopodobe to pewnie sobie kupię w lutym więc BF nie ma szans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 Wracam do tematu, bo jest kilka ciekawych opcji. Można dać ogłoszenie na oficjalnej stronie EA i na innych związanych o naborze Nie szukamy przecież super ekstra ograniczy do gry w ESL, a ludzi którzy chcą grać 4fun Mamy zaplecze w postaci forum do komunikacji poza grą i innych ważnych uzgodnień Trzeba po prostu uderzyć do grupy którą nikt się nie interesuje: okazjonalnych graczy mających dosyć samotnego grania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Możemy zatem próbować, tylko ładnie zmontować to po angielsku i po sprawie. To jak? Myślę, że kilku fajnych osobników udałoby się ściągnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted January 19, 2012 Author Report Share Posted January 19, 2012 OK dziś postaram się umieścić ogłoszenie o naborze. //EDIT: klan Wepon Guru już działa - można się zapisywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Wepon czy Weapon?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted January 19, 2012 Author Report Share Posted January 19, 2012 Weapon Gurus. Pasuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Jest i serwer TS3 <iframe frameborder="0" src="http://progamers.pl/gsp2k10/status/?pgid=9233&t=560x95" width="560" height="95" border="0"></iframe> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waaldii Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Ja chętnie dołączę. Chociaż w BF3 nie bardzo grać umiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts