danello Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Szukam jakiejś fajnej obudowy do swojego nowego komputera. Podpowiedzcie, czy ten model jest warty swojej ceny? Czy warto na nią czekać? SilentiumPC Regnum L50 Pure Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Ja tam widzę kilka. Która dokładnie Cię interesuje? Powiedz ile masz na wydanie to coś znajdziemy jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 IMHO: tak, bo to dobra firma i jest tam kilka ciekawych rozwiązań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danello Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Zastanawiam się jeszcze nad tą Pilum 400 Pure Black (PI-400) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Fajna, zmieści się długa grafika i mój obowiązkowy element: dyski montowane poprzecznie. Ładnie się prezentuje. Mi się spodobała ta: http://www.silentiumpc.com/regnum-l50-pure-black/ . Tyle, że w jej przypadku podobieństwo do obudowy innego producenta jest pewnie zamierzone z premedytacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danello Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 A do jakiej jest podobna Regnum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Świetna ta obudowa, jak bym teraz brał kompa to na pewno wziąłbym taką, bo w zasadzie już nie trzeba zmieniać bardzo długo takiej obudowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralliart Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Chodzi oczywiście o Cooler Master 692 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleeveking_pl Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Patrząc tylko na obrazek,należy przyznać że robi duze wrażenie. A jak jest pod względem jakości? Najlepiej niech w tym temacie wypowiedzą sie użytkownicy tego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts